Lokalvård

Hos oss arbetar över 100 lokalvårdare och arbetet utförs oftast i skolor, förskolor, kommunala kontor eller andra kommunala fastigheter.

Våra arbetsgrupper

Som lokalvårdare tillhör du en arbetsgrupp som i sin tur ansvarar för ett antal lokaler inom ett geografiskt område/stadsdelar i Eskilstuna.

Varje arbetsgrupp leds av en gruppchef och inom gruppen arbetar även fastighetsskötare. Är det större fastigheter (exempelvis en F-9 skola) utförs arbetet oftast i team medens våra mindre fastigheter (en förskola eller ett kontor) ofta innebär mer självständigt arbete. 

Möt några av våra medarbetare

Ahmed Mohamud Sharif

Lokalvårdare

(Klicka för mer information)

Terese Fallgren

Lokalvårdare

(Klicka för mer information)

Vill du också arbeta hos oss?

Då kan du skicka in en spontanansökan till oss!

Klicka här för att skicka in en ansökan

Bemanningsgruppen  

Som ett stöd till hela bolaget har vi även en egen bemanningsgrupp. Där arbetar både tillsvidareanställda lokalvårdare (fast anställda) och ett antal timvikarier. Dessa medarbetare ansvarar inte för någon specifik fastighet utan finns i stället tillgängliga för arbete när övriga arbetsgrupper behöver vikarier osv.

Introduktionsjobb

Inom Kfast finns även ett fåtal tjänster med inriktning mot trappstäd i våra lägenhetshus. Arbetsgruppen kallar vi för introduktionsjobb och det är ett samarbete mellan Kfast, Arbetsförmedlingen och Jobbcentrum. Vill du veta mer detta eller har du frågor om hur man söker/vad som krävs för att bli beviljad arbetsformen introduktionsjobb? Kontakta Arbetsförmedlingen eller jobbcentrum inom Eskilstuna Kommun.