Tillbaka

Övriga tjänster

Skicka intresseanmälan

Spontanansökan 


OBS denna annons gäller inte för lokalvårdare & fastighetsskötare. Vänligen skicka in din ansökan under separata annonser för dem tjänsterna. Annonserna för dem tjänsterna hittar du på kfast.se/lobba hos oss, det vill säga på samma ställe som du hittade denna annons


Exempel på tjänster, som du kan skicka in en spontanansökan för, på denna sida är:

 • Fastighetsförvaltning
 • Fastighetsvärd 
 • Drift och teknik 
 • Byggprojektledare
 • Hantverkare
 • Kundcenter
 • Upphandling
 • Ekonomi
 • Miljö och kvalité
 • IT och Informationshantering
 • HR, Kommunikation och Marknad 
   


Vill du har mer information om tjänsterna?

Nedan hittar du en kort beskrivning och exempel på arbetsuppgifter.  


Fastighetsförvaltning
Hos oss finns två olika yrkesroller inom fastighetsförvaltning: områdeschef eller teknisk förvaltare. Som områdeschef ansvarar du bl.a för ett visst område/fastigheter och har personalansvar både över specialister och gruppchefer inom området. Som teknisk förvaltare arbetar du enbart som specialist och ej som chef. I båda yrkesrollerna arbetar du alltid specialiserat enbart mot bostäder eller lokaler. Utbildningsbakgrund för dessa tjänster är yrkeshögskola/universitet. 

 

Fastighetsvärd
Arbetar enbart med våra bostäder och exempel på arbetsuppgifter är ex besiktningar av lägenheter vid in eller utflytt eller annan kontakt som ex innebär ett besök hos någon hyresgäst. 


Drift & teknik
Här hittar du alla våra yrkesroller som arbetar på vår driftavdelning. Det är exempelvis driftingenjörer, drifttekniker, fastighetstekniker med flera. Utbildningsbakgrund för tjänsterna som drifttekniker och ingenjörer är yrkeshögskola/universitet. 

 

Byggprojektledare
Arbetar på vårt huvudkontor och arbetar bla med att leda hela byggprocessen ex gällande nyproduktion eller ombyggnationer både gällande bostäder eller lokaler. Arbetet omfattar större projekt, ex byggnation av en ny skola eller ett visst antal nya lägenheter i en stadsdel. Utbildningsbakgrund för dessa tjänster är högskola/universitet.  

 

Hantverkare
Här arbetar alla bolagets "snickare" och de arbetar på interna uppdrag och exempel på arbetsuppgifter är ombyggnationer och renoveringar av olika slag. 

 

Kundcenter
Här arbetar våra medarbetare som arbetar med Uthyrning och Kundtjänst. Vanliga arbetsuppgifter är att svara på frågor, ta emot felanmälningar och administration kring hyresavtal och vår bostadskö m.m. 

 

Upphandling 
Hos oss finns en egen avdelning för allt inom upphandling och alla större processer gällande inköp mm. Dem arbetar ex med entreprenadupphandlingar och enligt lagen om offentlig upphandling (LOU). Utbildningsbakgrund för dessa tjänster är yrkeshögskola/universitet. 

 

Ekonomi
Exempel på tjänster är: Ekonom, ekonomiassistent, controller, redovisningsansvarig. Utbildningsbakgrund för dessa tjänster är högskola/universitet. 

 

Miljö & Kvalité 
Exempel på tjänster är: Miljösamordnare, kvalitetstrateg. Utbildningsbakgrund för dessa tjänster är högskola/universitet.  

 

IT & Informationshantering 
Exempel på tjänster är: Digitaliseringstrateg, informationsstrateg, registrator och systemförvaltare. Utbildningsbakgrund för dessa tjänster är högskola/universitet. 

 

HR, Kommunikation & Marknad
Exempel på tjänster är: HR - business partner, kommunikatörer och marknadsansvarig. Utbildningsbakgrund för dessa tjänster är högskola/universitet. 

 

Hur söker jag?

 • I din ansökan markerar du vilka tjänster som du är intresserad av. 
 • Vi läser löpande igenom alla spontanansökningar och den som avgör om din ansökan är intressant eller ej är chefen på respektive avdelning. 
 • Du kan när som helst justera/addera eller ta bort din ansökan. Mer instruktioner får du till din epost efter att du har skickat in din ansökan. 
 • Din ansökan finns kvar hos oss i 6 mån, därefter måste du registrera en ny ansökan. 
 • Varmt välkommen att skicka in din ansökan! 

 

Tips! Du kan även registrera din epost och få notis om lediga tjänster hos oss. Detta gör du genom att klicka på knappen som heter "prenumerera" på samma sida som du hittade denna annons.